Loading...
Samenwerking & Arrangementen2019-01-11T20:26:06+01:00

Out of the box

Wil je een keer geheel out of the box,  aan jezelf of aan een ander,  een ervaring cadeau geven? Lees dan echt de onderstaande aanbiedingen.  Er zit vast iets voor jou bij. Van actief naar heerlijk achterover leunen.

Verbondenheid met jezelf

De hoofdlijn van deze arrangementen is dat alle ondernemers een manier aanbieden om tot verbondenheid met jezelf te komen. Ik doe natuurcoaching vol overgave vanuit mijn visie op de mens en mijn eigen professioneel handelen. Ondernemers met dezelfde visie passen bij O24you. Denk aan een heerlijke yoga-workout buiten, een lichaamsmassage of behandeling bij een schoonheidsspecialiste.

Gezonde geest en lichaam

We delen de visie dat ieder vanuit de eigen discipline een bijdrage levert aan jouw welbevinden en welzijn. Zo is er voor iedereen een geschikte invalshoek om te werken aan jezelf.  Het is wetenschappelijk bewezen dat een gezonde geest bijdraagt aan een gezond lichaam en andersom.

Data

Wegens succes van bijvoorbeeld de eXperience Workshop worden meerdere data en tijden regelmatig bekend gemaakt via de sociale media. Hou dus Facebook, Twitter en je mail in de gaten. Inschrijving op de inspiratiebalk voor de nieuwsbrief kan ook, dan mis je niets! Wist je dat je gratis mijn O24you Ebook ontvangt? Mis het niet.

Workshop data staan vast, maar individuele aanbiedingen kan je natuurlijk los boeken. Informeer naar de mogelijkheden.

Pak nu je kans

Misschien ben je nog nooit in aanraking gekomen met yoga. Dan is nu je kans om kennis te maken met natuurcoaching en yoga tegelijk. Uiteraard geldt voor jou een aantrekkelijk tarief!

Ja, graag zelfs!

Ben jij een aanbieder op het gebied van wellness en welzijn en wil je een samenwerking met mij creëren, graag zelfs. Samen kunnen we meer. Neem dan contact op met mij.

Wil je doorvertellen hoe leuk, interessant, grappig, intensief of verdiepend of inspirerend je ervaring is geweest, vertel het rustig door!

Workshop: Beweeg eXperience met de natuur

*nieuw *nieuw
Deze workshop wordt buiten gehouden bij goed weer! Tanja Huygens en Jeannette de Jeager van Yogastudio See You en O24you verbinden hun krachten. Na een ontdekking in de natuur en theepauze gaan we over in yoga bewegingen gericht op de natuurlijke elementen. Laat je verrassen door twee disciplines!

Lees meer

Wandeling en anti-stress massage

*nieuw *nieuw
Wil je een wandeling en daarna een ontspannende massage? Of andersom? Binnenkort is er in Purmerend de mogelijkheid om dit te combineren. Je kunt alvast Informeren naar de mogelijkheden op maat.

Lees meer

Uiterlijk en innerlijk

*nieuw *nieuw
Wil je een behandeling van een schoonheidsspecialiste/huidtherapeut en vind je het fijn om samen met mij een individuele wandeling te doen? ontvang je 10% korting op het tarief bij O24you.

binnenkort
“Angst is de diepste kracht achter ons levenslange streven naar liefde en erkenning van anderen.”
-Jan Geurtz-

Mijn Blogberichten

Om jullie te inspireren