Veranderen hoeft niet, je bent goed zoals je bent. Jezelf ontwikkelen mag altijd!

Je hebt iets meegemaakt of je bent op zoek naar antwoorden op je vragen, je leest een boek, gaat naar een film, gaat naar een lezing, praat met een collega of goede vriend of vriendin. Misschien loop je vast op je werk met collega’s en merk je dat je je overbelast voelt en geen energie meer hebt om soms zelfs maar op te staan. Je voelt een moment aankomen dat je het zelf niet meer kan overzien en dat je iemand nodig hebt die alleen aandacht heeft voor jouw verhaal en zorgen.

O24You vindt coaching heel natuurlijk en eigenlijk zou iedereen een coach moeten hebben!

Coaching is namelijk wat anders dan een therapie volgen.

Het uitgangspunt van O24You is het Psychologisch Kapitaal benutten en inzetten. Het wat? Ja, het Psychologisch Kapitaal oftewel PsyCap. Iedereen heeft het, maar niet iedereen gebruikt het. Het is wetenschappelijk aangetoond dat werken aan PsyCap een grotere draagkracht teweeg kan brengen. Het helpt jou om te gaan met negatieve elementen in je leven, of dat nu oud zeer is of nieuwe omstandigheden. Een groter PsyCap zorgt mede voor een gezond lichaam in balans.
O24You werkt kracht- en ontwikkelingsgericht, het vergroot jouw oplossend vermogen.

De methode van O24You kan zowel binnen als buiten ingezet worden. Buiten is het effect iets sterker door visuele elementen die in de natuur te vinden zijn. Daardoor zijn er net even andere werkvormen toe te passen die andere vormen van coaching overtreffen. Buiten zijn betekent ook gelijk het lijf en hoofd in beweging. Praten en antwoorden zoeken kan soms lastig zijn en beeld helpt hierbij bijzonder goed, zo is de ervaring van cliënten.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van deze coachingsdienst. Ook werkgevers zijn gebaat bij tijdig inzetten van coaching als een werknemer op het punt staat om uit te vallen. Preventie of interventie voorkomt veel ‘gedoe’. De coachtijd is overzichtelijk qua inhoud en tijd en is te allen tijde een start naar duurzame veranderingen.