Je wil toch altijd wel even weten met wie je te maken hebt. En terecht.

Hier alvast mijn emailadres: info@o24you.nl en mobiele nummer: 06-48267039 (bel gerust).

Thema’s die voorbij komen zijn bijv.: gebrek aan assertiviteit, depressie, onzekerheid, omgaan met machtsverhoudingen, communicatie, rouwgevoelens, verwerking en balans hervinden in activiteiten en zeker een hele belangrijke… een gebrek aan zelfbeeld en positief toekomstperspectief. Ook naar aanleiding van loopbaanvraagstukken komen veel thema’s voorbij.

Graag stel ik mij aan jou voor.

Mijn naam is Tanja Huygens, geboren in 1969 te Amsterdam. Niet getogen overigens, want ik woon vanaf 1970 al in Purmerend (Noord Holland). Ik ben getrouwd en ik heb twee thuiswonende bijna volwassen zoons.

Ik heb lange tijd de functie van accountmanager mogen uitvoeren bij een verzekeraar en daarna ben ik het onderwijs ingerold. Met veel plezier ben ik lange tijd leerkracht geweest op een basisschool.
Echter het kriebelde al heel lang. Kiezen tussen didactiek of toch de interesse in gedragsaspecten van kinderen en hun ouders. Dat laatste trok mij als een magneet.
Verdiepen in de verhalen en achtergronden van mensen is wat ik doe. Ik ben de opleiding HBO Toegepaste Psychologie gaan doen. Super interessant, want je krijgt een brede kijk op het psychologische veld. Wat valt er toch allemaal te halen? Nou, heel veel. Ik ben mij gaan verdiepen in het Psychologisch Kapitaal*. Mijn scriptie is hierop gebaseerd.
Door mijn studie ben ik na een zoektocht voor een geschikte stage terechtgekomen in de arbeid gerelateerde coachbranche. Inmiddels is mijn functie officieel re-integratieadviseur/coach. We gaan ook steeds meer naar buiten. Ik mag de mooiste, verdrietigste, droevigste en inspirerende verhalen horen van de mensen die komen. Zij verloren hun baan, gezondheid, geld, partner of sociale verbinding en daarmee hun toekomstperspectief. Het is een mooi avontuur om hierin maatwerk te kunnen geven, mij te verbinden met deze mooie mensen. Ik ga altijd echt van ze houden en ik zet vaak ook de verbinding met externe partijen in gang.

Thema’s die voorbij komen zijn bijv.: gebrek aan assertiviteit, depressie, onzekerheid, omgaan met machtsverhoudingen, communicatie, rouwgevoelens, verwerking en balans hervinden in activiteiten en zeker een hele belangrijke… een gebrek aan zelfbeeld en positief toekomstperspectief.

Geen therapie, wel doelgericht werken aan persoonlijke ontwikkeling!

Inmiddels ben ik vanaf 2014 zelfstandig coach en doe ik 2e spoortrajecten, outplacement, Werkfit-, en Naarwerk-trajecten (via het UWV, soms klein stukje loondienst ). Ik coach op binnenlocaties of buiten in de natuur en reis inmiddels door heel Nederland.

Verder lees ik alles wat los en vast zit, zoek altijd inspirerende oefeningen en opdrachten voor mensen. Ik ben soms direct en confronterend, altijd oprecht nieuwsgierig, gestructureerd en ik heb altijd de bedoeling om iets los te maken wat altijd vast zat! Kom in beweging met je mind en lijf! Kortom ‘Zuurstof voor jou“.

 

*lees verder op de website over hoop, vertrouwen, veerkracht en optimisme    https://o24you.nl/psychologisch-kapitaal/