Hoe zou het zijn als jij ook over de finish van de Dam tot Damloop zou gaan? Ongetraind, maar met een speciale boodschap in de vorm van een symbolisch lintje …. ik neem jouw naam, jouw verhaal mee in het evenement op een bijzondere wijze? Pak je kans!

“De sfeer is goed en het is gezellig, want er zijn al heel veel mensen op de been. Zal ik nog wat eten of juist niet? Die banaan van vorige keer viel niet zo goed. Onrustig spring ik op en neer en doe nog wat stretchoefeningen om mijn spieren een beetje op te warmen. Het is wat broeierig deze dag. Ga ik het wel redden? Ik heb mij goed voorbereid en als ik de finish niet haal zal de energie van het publiek mij net dat laatste zetje geven om door te gaan. Na anderhalf uur weet ik dat ik nog maar een klein stukje hoef, ik ga de bocht om bij de Dam en zie de finish.…Ook hoor ik langs de kant tussen al die honderden supporters als in een droom mijn naam geroepen worden en ik herken hun stemmen. Het zijn de stemmen van mijn man en mijn zoons (mijn grootste fans in life) en mijn oudste zoon springt over de balustrade heen en loopt met mij de laatste paar meters om samen met mij te finishen….Ik ben helemaal kapot, maar ik heb het gewoon gedaan. ……..”

………Ga je met mij mee?  Jouw naam, jouw verhaal!        

                  …………..Pak je kans!…………

Tweemaal eerder nam ik deel aan deze Dam tot Damloop en dit jaar ga ik nog een keer meedoen, nu samen met mijn man. Het hardlopen en wandelen heeft mij de afgelopen jaren geholpen om veel denkzaken op te lossen. Mijn verhaal, zal ik maar zeggen. De stofjes die vrijkomen tijdens de inspanning hebben mij heel erg geholpen om virtuele bergen in mijn leven te verzetten en te bedwingen. Ondanks wat blessures en tegenvallende trainingen dit jaar heb ik er vertrouwen in dat we onze missie (samen een keertje zo’n afstand lopen) gaan halen. Het is leuk en boeiend om onderdeel te zijn van een systeem van en met mensen, samen een doel na te streven – en daar wil ik het met jullie graag over hebben.

Zoals jullie inmiddels weten heb ik O24you opgericht. Ik wandel samen met mensen die een hulpvraag hebben. Zij willen graag samen met mij, op een laagdrempelige manier, een bijdrage of visie ontvangen over hun probleem. Tijdens het wandelen komt er energie vrij. Juist deze energie is nodig om veranderingen tot stand te brengen. Het symbolische zuurstofprobleem (O2) kunnen we namelijk samen preventief aanpakken, voordat je ziek wordt of ingewikkelde medische procedures moet volgen.

Tijdens de komende Dam tot Damloop zal ik brandstof nodig hebben en energie vrij geven. Als brandstof dit jaar wil ik graag jullie verhalen, en de vrijgekomen energie is bestemd voor jouw verhaal!

Nu heb je  de kans om met mij mee te lopen: 

  • Stuur mij een berichtje dat je graag mee “loopt”. Ik maak een lintje met jouw naam erop en hang deze aan mijn speciaal gemaakte loopshirt.
  • In ruil daarvoor vraag ik je mijn Facebook pagina een like te geven (als je dat nog niet hebt gedaan) en dit bericht zoveel mogelijk te delen.
  • Geef jij mij onderweg iets waardevols om onderweg over na te denken? Dat wordt mijn brandstof. Heb jij een persoonlijk verhaal waarin je vast loopt, heb je zorgen of maak je je zorgen over iemand, denk jij aan iemand, wil je graag dat iemand in gedachten mee loopt? Kan ik over een situatie nadenken en dat na het evenement aan jou terugkoppelen? Wil je deze loop gewoon aan jezelf opdragen? Alleen je naam opgeven en je verhaal in eigen gedachte te houden? Dat mag allemaal….
  • Het zou mooi zijn als ik een bedrag voor het Longfonds op zou kunnen halen, zodat er nog meer mensen met een letterlijk zuurstofprobleem in de toekomst geholpen kunnen worden. Elk willekeurige bedrag mag gestort worden op: NL 96 INGB 0006 7173 85 t.n.v. O24you

Stiekem hoop ik straks versierd met lintjes in de startblokken te staan; wellicht ontvang ik van iemand een magisch verhaal, een mooie boodschap, heb ik een mooie ontmoeting met mensen in de vorm van een verhaal, een wens. Mensen die ik ken of wellicht kennen wij elkaar nog niet. In ieder geval gaat 20 september 2015 een magisch evenement worden voor mijn man en mij, maar mogelijk ook voor jou.

Dam tot Damloop

Dam tot Damloop

………Ga je met mij mee? jouw naam, jouw verhaal! ………

…..Pak je kans!…………

 

Persoonlijke verhalen blijven uiteraard met de uiterste discretie privé!